Relaxed met je Ex

afbeelding

Feniks presenteert met trots haar eerste training voor vaders: 'Relaxed met je Ex' i.s.m. Vader Visie.

Wil je als gescheiden vader de best mogelijke relatie met de moeder van je kind(eren)? Of zoek je de rust en de kracht om te dealen met hoe die situatie nu is? Spreekt een training in een groep van acht vaders je aan?

In vijf sessies van twee uur, verdeeld over tien weken, ga je met een groep gescheiden vaders aan de slag om de relatie met de moeder van je kind(eren) zo te krijgen als jij dat wilt, om rust te krijgen in hoe het nu is, en ben je met een peer-groep op pad waarin gevoelige onderwerpen gedeeld worden. Elke avond heeft een ander thema dat jou als vader dichter brengt bij jouw kracht, je inzicht geeft in wat je gedrag doet in het contact met je ex, je tools geeft om een verandering in de relatie mogelijk te maken, en je krijgt oefeningen om vanuit meer rust in je vaderschap te staan.

Relaxed met je Ex wordt bij Feniks aan het NS Plein 17 gegeven door ervaren vadercoach Patrick Timmermans van Vader Visie. Aanmelden is voor mannen uit de gemeente Tilburg gratis bij een inkomen onder 130% van het minimumloon. We hopen de training in het najaar weer aan te kunne  bieden.

Praktisch

Wat: vijf tweewekelijkse avonden, die elkaar opvolgen
Wanneer: najaar 2020
Tijd: 19u45 tot 22u00
Waar: Feniks, Emancipatie Expertise Centrum Tilburg , NS Plein 17, Tilburg
Kosten: gratis voor vaders uit gemeente Tilburg. Voor vaders buiten de gemeente Tilburg of vaders die meer dan 130% verdienen van het minimumloon geldt een prijs van € 200,- (de volledige kosten van de training).
Aanmelden: via https://www.vadervisie.nl/portfolio/relaxed-met-je-ex-tilburg of met een mail naar patrick@vadervisie.nl.