Actueel Aanbod


Doe jij binnenkort ook mee met ...? 
 
 

Kracht on Tour 2018

Na het geweldige succes van vorig jaar komt Kracht on Tour op donderdag 18 januari 2018 terug naar Tilburg. Kracht on Tour staat voor vrouwen die vooruit willen, kansen grijpen en hun eigen geld willen verdienen. Mis het niet en meld je snel aan. Vol is vol! Klik hier voor meer informatie.

Ik ontmoet mij

Nieuw bij Feniks: lichaamsgerichte training voor migrantenvrouwen.
Hier leer je hoe je weer verantwoordelijkheid kunt nemen over jezelf, je lichamelijke en geestelijke gezondheid. De nieuwe cursus start op 16 januari 2018! Klik hier voor meer informatie.

Op Eigen Kracht

Op Eigen Kracht is dé training voor vrouwen die op zoek zijn naar werk. Je volgt groepslessen bij een loopbaancoach van Feniks. Daarbij krijg je zicht op je eigen competenties en talenten, CV en sollicitatiebrief schrijven, communicatie- en presentatietechnieken, netwerken etc. De nieuwe cursus start op donderdag 11 januari 2018! Klik hier voor meer informatie.

Koffietijd

Heb je zin om andere vrouwen te ontmoeten, je verhalen te delen en gezamenlijk koffie en thee te drinken, dan is ‘Koffietijd’ echt iets voor jou! Vanaf 10 januari 2018 iedere woensdag tussen 10.00 en 11.30 uur. Je bent van harte welkom. De activiteit is gratis. Klik hier voor meer informatie. 

Workshops Klussen in Huis

Zit jij altijd met je handen in het haar als de stoppen springen, je fietsband lek is of de gootsteen is verstopt? Heb je altijd al zelf willen leren boren of behangen, maar vind je dit spannend? Dan is de nieuwe reeks worksops Klussen in Huis iets voor jou! De derde en laatste workshop van dit jaar is op zaterdag 16 december. Klik hier voor meer informatie.

Dromenvanger 

Zet je dromen om in daden! In drie individuele gesprekken breng je jouw kansen en mogelijkheden op de terreinen geld, relaties en vrije tijd in kaart. Maak snel een afspraak of vraag meer info over de Dromenvanger.