Actueel Aanbod


Doe jij binnenkort ook mee met ...? 

 

Workshops Klussen in Huis

Zit jij altijd met je handen in het haar als de stoppen springen, je fietsband lek is of de gootsteen is verstopt? Heb je altijd al zelf willen leren boren of behangen, maar vind je dit spannend? Dan is de nieuwe reeks worksops Klussen in Huis iets voor jou! De eerste workshop is op zaterdag 28 oktober. Klik hier voor meer informatie.

Mindfulness

Heb je soms moeite met het leven van alledag? Last van spanningen of van negatieve gedachten die je niet kunt stoppen? Dan moet je Mindfulness eens proberen. Bij deze training leer je om in het nu te leven.  Doe mee met de nieuwe groep die start op 27 oktober. Lees meer

Opkomen voor jezelf

Doen wat je wilt en zeggen wat je denkt. Dat leer je in deze populaire training. Kies voor jezelf: meld je nu aan! De nieuwe groep komt op  donderdag 2 november voor het eerst bij elkaar. 

Kiezen voor werk? 2.0. 

Wil je graag betaald werk, maar zorg je ook voor je kinderen? Weet je niet zo goed wat je zou willen of kunnen doen? Vind je het lastig om dit met je familie te bespreken? Wil je tips om meer geld over te houden? Schrijf je dan in voor de training Kiezen voor Werk? 2.0. Feniks organiseert de training samen met Diversion op 25 oktober en 1 november

Dromenvanger 

Zet je dromen om in daden! In drie individuele gesprekken breng je jouw kansen en mogelijkheden op de terreinen geld, relaties en vrije tijd in kaart. Maak snel een afspraak of vraag meer info over de Dromenvanger.