Actueel aanbod

 

Doe jij binnenkort ook mee met ...?  

Er starten in het begin van 2020 weer vele leuke nieuwe cursussen en activiteiten bij Feniks! Wil jij ook iets voor jezelf doen? Kijk hieronder snel wat er op het programma staat. 

Mindfulness

Ook vaak moeite met het leven van alledag? Last van stress of blijven dezelfde, vaak negatieve gedachten door je hoofd spoken? Vind je het belangrijk wat anderen van je vinden? Dan is Mindfulness echt iets voor jou! Bij voldoende aanmeldingen starten we op vrijdag 27maart start weer met een nieuwe cursus van 9.30 tot 11.30 uur. Meer weten of aanmelden.

Relaxed met je Ex (voor mannen)

In vijf sessies van 2 uur, ga je met een groep gescheiden vaders aan de slag om de relatie met de moeder van je kind(eren) zo te krijgen als jij dat wilt, om rust te krijgen in hoe het nu is, en ben je met een peer-groep op pad waarin gevoelige onderwerpen gedeeld worden. Elke avond heeft een ander thema dat jou als vader dichter brengt bij jouw kracht, je inzicht geeft in wat je gedrag doet in het contact met je ex, je tools geeft om een verandering in de relatie mogelijk te maken, en je krijgt oefeningen om vanuit meer rust in je vaderschap te staan. Startdatum 25 maart. Meer info en aanmelden.

Opkomen voor Jezelf

In deze training leren vrouwen om weerbaar te worden en op te komen voor zichzelf. Doen wat je wilt en zeggen wat je denkt!
Door middel van oefeningen en gesprekken krijg je inzicht in je eigen handelen Je oefent met nieuw gedrag en ontdekt wat dit bij anderen teweegbrengt. In de veiligheid van de training kun je dit uitproberen en oefenen. Start: vrijdagmiddag 3 aprilMeer info en aanmelden.

Klussen in Huis

De stoppen springen en je zit met je handen in het haar! Wil je (of moet je noodgedwongen) veel voorkomende klusjes in huis zélf uitvoeren? Zoals een lamp aansluiten, de gootsteen ontstoppen, boren en zagen, een stekker repareren, verven en witten, fietsonderhoud. Je krijgt achtergrondinformatie over alle onderwerpen. Voor vrouwen van alle leeftijden!
Tijdens de cursus is er ruimte voor de deelneemsters om aan te geven wat zij willen leren.
Doe nu mee! Donderdagavond 9 april ’20 van 19.00 tot 20.30 uur.
Kosten € 85,- voor 8x  (incl. materiaalgebruik, Meedoenregeling van toepassing). Nog enkele plaatsen vrij..... dus geef je nu op!

Op zoek naar Werk

Heb je geen betaald werk en ben je op zoek naar een baan die bij jou past? Wil je erachter komen wat je nu écht wilt? Je netwerk uitbreiden? Je zelfvertrouwen terugkrijgen? Beter worden in solliciteren? Dan is 'Op Zoek naar Werk' iets voor jou! Startdatum n.t.b. Meer info en aanmelden.

Lift je Leven

Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Een hele opgave, want hoe kun je met minder budget toch een leuk leven leiden? In een Lift je Leven-groep ga je hiermee concreet aan de slag. Juist omdat het zo praktisch is, zie je snel resultaat! Startdatum 11 maart Meer info en aanmelden.

Creaties & Variaties

Creaties & Variaties: Iedere dinsdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur is er een knutselmiddag bij Feniks. Met weinig geld kun je verbluffende resultaten bereiken, zoals accessoires voor je huis, sieraden en leuke cadeautjes om weg te geven. Aanmelden kan het hele jaar door. En gewoon voor de gezelligheid een keertje meedoen kan altijd. Per keer wordt een bijdrage van € 2,- gevraagd. De Meedoenregeling is van toepassing. Klik hier voor meer info. 

Eetgroep

Gezellig én gezond samen tafelen? Dat kan eens in de 14 dagen bij Feniks op woensdag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Twee vrijwilligsters bereiden dan, vaak met hulp van deelneemsters, een tweegangen maaltijd: hoofdgerecht en toetje. Voor 4,50 euro kun je al mee-eten. Klik hier voor meer informatie.

Kleding Maken en Herstellen

Heb je stof gekocht, maar durf je het patroon niet te knippen? Vind je het lastig om die nieuwe rits in te zetten? Of vind je het gewoon gezelliger om met een groep de nieuwe gordijnen te zoomen? Iedere maandag- of donderdagmiddag kun je onder deskundige begeleiding kleding leren (ver)maken. Klik hier voor meer informatie.

Dromenvanger 

Zet je dromen om in daden! In drie individuele gesprekken breng je jouw kansen en mogelijkheden op de terreinen geld, relaties en vrije tijd in kaart. Maak snel een afspraak of vraag meer info over de Dromenvanger.