Actueel Aanbod


Doe jij binnenkort ook mee met ...?  

Er starten binnenkort weer vele leuke nieuwe cursussen bij Feniks! Wil jij ook iets voor jezelf doen? Kijk hieronder snel wat er op het programma staat.

EVA taallessen

Op maandag 16 april start Feniks met de EVA taallessen voor vrouwen. Wil je beter leren spreken, schrijven, luisteren en lezen? Wil je samen met andere vrouwen in een groep beter nederlands leren? Geef je dan nu op! De lessen zijn op maandagochtend van 9.30 - 11.30 uur. Meer informatie of opgeven, stuur een mail naar Mo van Bavel. 

Op Eigen Kracht

Heb je geen betaald werk en ben je op zoek naar een baan die bij jou past? Wil je erachter komen wat je nu écht wilt? Je netwerk uitbreiden? Je zelfvertrouwen terugkrijgen? Beter worden in solliciteren? Dan is Op Eigen Kracht iets voor jou! De nieuwe cursus start op maandag 7 mei. Klik hier voor meer informatie.

Muziek met je kind

Papa's en mama's opgelet! Samen met je kind zingen, dansen, plezier maken. Dat kan op dinsdagochtend van 9.15 - 11.00 uur bij Feniks. Met andere kinderen en hun ouders of oppasopa's of oppasoma's beleef je 7 weken gezelligheid, spelen en de leukste liedjes. De startdatum is 8 mei. Geef je nu op! Stuur een mail naar Mo van Bavel (ook voor meer informatie).

Klussen in huis

Zit je regelmatig met je (twee linker)handen in je haar, als de stoppen weer eens gesprongen zijn of als je een gaatje moet boren? Niet langer nodig! Bij Feniks leer je het in 10 lessen zelf doen. De cursus begint op 8 mei. Klik hier voor meer informatie.

Op Volle Kracht Vooruit

Wil jij in de toekomst betaald gaan werken maar ben je daar nu nog niet klaar voor? Wil jij erachter komen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt? Dan is dit traject van 20 groepsbijeenkomsten iets voor jou. De cursus begint op 9 mei. Kosten: gratis. Klik hier voor meer informatie.

Lekker in je Vel

Wil je gezonder eten, meer bewegen en je vooral goed voelen over jezelf? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen en minder stressen? Dan is Lekker in je Vel voor jou! Samen met andere vrouwen leer je in 5 bijeenkomsten de basisprincipes van gezond leven en hoe je dit in de praktijk kunt brengen. De cursus begint op 17 meiKlik hier voor meer informatie. 

Van Wij naar Jij

Alleen verder na je scheiding valt niet altijd mee. Vind jij het moeilijk om na een lange periode samen, weer alleen te zijn? Deze cursus helpt je om je draai weer te vinden na een scheiding. In 3 bijeenkomsten van 13.00 – 14.30 uur leer je alles over sociale contacten, financiën en ouderschap na je scheiding. De cursus begint op dinsdag 15 mei. Klik hier voor meer informatie.

Koffietijd

Heb je zin om andere vrouwen te ontmoeten, je verhalen te delen en gezamenlijk koffie en thee te drinken, dan is ‘Koffietijd’ echt iets voor jou! Iedere woensdag (behalve in de schoolvakanies) tussen 10.00 en 11.30 uur ben je van harte welkom. De activiteit is gratis. Klik hier voor meer informatie. 

Eetgroep

Gezellig én gezond samen tafelen? Dat kan eens in de 14 dagen bij Feniks op woensdag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Twee vrijwilligsters bereiden dan, vaak met hulp van deelneemsters, een tweegangen maaltijd: hoofdgerecht en toetje. Voor 4,50 euro kun je al mee-eten. Klik hier voor meer informatie.

Kleding Maken en Herstellen

Heb je stof gekocht, maar durf je het patroon niet te knippen? Vind je het lastig om die nieuwe rits in te zetten? Of vind je het gewoon gezelliger om met een groep de nieuwe gordijnen te zoomen? Iedere maandag- of donderdagmiddag kun je onder deskundige begeleiding kleding leren (ver)maken. Klik hier voor meer informatie.

Dromenvanger 

Zet je dromen om in daden! In drie individuele gesprekken breng je jouw kansen en mogelijkheden op de terreinen geld, relaties en vrije tijd in kaart. Maak snel een afspraak of vraag meer info over de Dromenvanger.