Actueel Aanbod


Doe jij binnenkort ook mee met ...?  

Er starten na de zomer weer vele leuke nieuwe cursussen bij Feniks! Wil jij ook iets voor jezelf doen? Kijk hieronder snel wat er op het programma staat. Let op: in verband met de zomervakantie krijg je vanaf 20 augustus bericht van je aanmelding.

Workshop Onderhandelen met je werkgever op woensdag 19 september 

Bij de publiekscampagne ‘Weet wat je werk waard is’, die Feniks al in 2014 is gestart, hebben we aandacht voor verschillen in de beloning tussen mannen en vrouwen. In 2018 zijn die verschillen nog steeds aanwezig.
Dat het nog steeds nodig is én dat je ook echt iets kunt bereiken, lees je in het NRC artikel van de China correspondente Carrie Gracie die van de BBC als het salaris kreeg waar zij recht op heeft.
Wil jij daar voor je zelf verandering in brengen? Heb jij behoefte om je vaardigheden op het gebied van onderhandelen te verbeteren?
Dan is de GRATIS workshop “Onderhandelen met je werkgever” echt iets voor jou!  Doe mee met de training op woensdag 19 september van 9.15 uur tot 12.00 uur. In 2,5uur leer je hoe je resultaatgericht onderhandelt, wat je moet doen maar ook wat je niet moet doen! Je krijgt concrete tips aangereikt en meer inzicht in jouw situatie. 
Aanmelden kan d.m.v. een mail aan Kristel Doorakkers. Bij voldoende belangstelling start de training. Je krijgt bericht van je aanmelding.

Samen Sterk: van Vreemd naar Vriendschap

Wil jij gezellig contact met anderen en durf je daarin zelf de eerste stap te nemen? Dan is Samen Sterk iets voor jou. In deze training voor zowel mannen als vrouwen wissel je ervaringen uit met anderen en zet je stappen om echt contact te maken. De cursus begint op woensdag 19 september. Je kunt je alvast aanmelden. Klik hier voor meer informatie.

Lekker in je Vel

Wil jij graag gezonder leven, meer bewegen en je beter voelen over jezelf? Dan is de gezondheidscursus Lekker in je Vel iets voor jou! Samen met andere vrouwen leer je in 8 bijeenkomsten de basisprincipes van gezond leven en hoe je dit in de praktijk kunt brengen. De cursus begint na de zomer op 13 september. Je kunt je alvast aanmelden. Klik hier voor meer informatie.

Klussen in Huis

Zit je regelmatig met je (twee linker)handen in je haar, als de stoppen weer eens gesprongen zijn of omdat de gootsteen verstopt zit? Niet langer nodig! Er zijn weer nieuwe data bekend voor workshops Klussen in Huis. De eerste workshop is op zaterdag 8 september. Klik hier voor meer informatie.

Op Volle Kracht Vooruit

Wil jij in de toekomst betaald gaan werken maar ben je daar nu nog niet klaar voor? Wil jij erachter komen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt? Dan is dit traject van 20 groepsbijeenkomsten iets voor jou. De cursus begint na de zomer op donderdag 23 augustus. Kosten: gratis. Klik hier voor meer informatie.

Van Wij naar Jij

Alleen verder na je scheiding valt niet altijd mee. Met de cursus 'Van Wij naar Jij' krijg je tips en tools voor alle fasen van de scheiding. De cursus begint op 25 september. Klik hier voor meer informatie.

Koffietijd

Heb je zin om andere vrouwen te ontmoeten, je verhalen te delen en gezamenlijk koffie en thee te drinken, dan is ‘Koffietijd’ echt iets voor jou! Iedere woensdag (behalve in de schoolvakanies) tussen 10.00 en 11.30 uur ben je van harte welkom. De activiteit is gratis. Klik hier voor meer informatie. 

Eetgroep

Gezellig én gezond samen tafelen? Dat kan eens in de 14 dagen bij Feniks op woensdag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Twee vrijwilligsters bereiden dan, vaak met hulp van deelneemsters, een tweegangen maaltijd: hoofdgerecht en toetje. Voor 4,50 euro kun je al mee-eten. Klik hier voor meer informatie.

Kleding Maken en Herstellen

Heb je stof gekocht, maar durf je het patroon niet te knippen? Vind je het lastig om die nieuwe rits in te zetten? Of vind je het gewoon gezelliger om met een groep de nieuwe gordijnen te zoomen? Iedere maandag- of donderdagmiddag kun je onder deskundige begeleiding kleding leren (ver)maken. Klik hier voor meer informatie.

Dromenvanger 

Zet je dromen om in daden! In drie individuele gesprekken breng je jouw kansen en mogelijkheden op de terreinen geld, relaties en vrije tijd in kaart. Maak snel een afspraak of vraag meer info over de Dromenvanger.