Actueel Aanbod


Doe jij binnenkort ook mee met ...?  

Er starten deze herfst weer vele leuke nieuwe cursussen bij Feniks! Wil jij ook iets voor jezelf doen? Kijk hieronder snel wat er op het programma staat. 

Klussen in Huis

Zit je regelmatig met je (twee linker)handen in je haar, als de stoppen weer eens gesprongen zijn of omdat de gootsteen verstopt zit? Niet langer nodig! Er zijn weer nieuwe data bekend voor workshops Klussen in Huis. De eerste workshop is op zaterdag 13 oktoberKlik hier voor meer informatie.

Buikdansen

Vrijheid, sensualiteit en vooral veel plezier beleef je aan deze manier van dansen. Het is bovendien goed voor je conditie, je spieren, je concentratie en meer rust in jezelf.
Brenda Lessing is de enthousiaste begeleidster van deze activiteit, die uitstekend geschikt is voor ieder die graag buikdanst of dat zou willen leren.
Jong en oud, alle vrouwen zijn welkom op maandagmiddag van 13.30 uur tot 14.45 uur.
De lessen starten op 29 oktober tm 17 december. Kosten zijn € 80,- voor 8 lessen. Let op: Meedoen-regeling is hier van kracht.
Meld je aan via mail bij mo.vanbavel@fenikstilburg.nl of bel voor meer informatie naar Feniks op 013-5421896.

Opkomen voor jezelf

Wil jij weerbaarder leren worden en beter voor jezelf opkomen? 
In deze cursus kun je in veiligheid met elkaar oefenen om je oude patronen om te zetten in nieuw gedrag.
De cursus van 8 bijeenkomsten wordt gegeven op donderdagmiddag van 13.00 uur tot 14.30 uur.
Startdatum is 1 november. Je kunt je nog opgeven. Mail naar mo.vanbavel@fenikstilburg.nl of bel 013-5421896.

Van Wij naar Jij

Alleen verder na je scheiding valt niet altijd mee. Met de cursus 'Van Wij naar Jij' krijg je tips en tools voor alle fasen van de scheiding. De cursus begint op 30 oktober. Klik hier voor meer informatie.

Kiezen voor Werk? 2.0

Twijfel jij om betaald te gaan werken? Of wil je meer geld overhouden aan het eind van de maand? Dan is Kiezen voor Werk? 2.0 iets voor jou. De trainingsdata zijn 14 en 21 novemberKlik hier voor meer informatie.

Koffietijd

Heb je zin om andere vrouwen te ontmoeten, je verhalen te delen en gezamenlijk koffie en thee te drinken, dan is ‘Koffietijd’ echt iets voor jou! Iedere woensdag (behalve in de schoolvakanies) tussen 10.00 en 11.30 uur ben je van harte welkom. De activiteit is gratis. Klik hier voor meer informatie. 

Eetgroep

Gezellig én gezond samen tafelen? Dat kan eens in de 14 dagen bij Feniks op woensdag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Twee vrijwilligsters bereiden dan, vaak met hulp van deelneemsters, een tweegangen maaltijd: hoofdgerecht en toetje. Voor 4,50 euro kun je al mee-eten. Klik hier voor meer informatie.

Kleding Maken en Herstellen

Heb je stof gekocht, maar durf je het patroon niet te knippen? Vind je het lastig om die nieuwe rits in te zetten? Of vind je het gewoon gezelliger om met een groep de nieuwe gordijnen te zoomen? Iedere maandag- of donderdagmiddag kun je onder deskundige begeleiding kleding leren (ver)maken. Klik hier voor meer informatie.

Dromenvanger 

Zet je dromen om in daden! In drie individuele gesprekken breng je jouw kansen en mogelijkheden op de terreinen geld, relaties en vrije tijd in kaart. Maak snel een afspraak of vraag meer info over de Dromenvanger.