Actueel Aanbod


Doe jij binnenkort ook mee met ...?  

Er starten binnenkort weer vele leuke nieuwe cursussen bij Feniks! Wil jij ook iets voor jezelf doen? Kijk hieronder snel wat er op het programma staat.

Mindfulness workshop

Op vrijdag 22 juni kun je in een workshop kennismaken met Mindfulness, “Waar je aandacht is, daar ben je.”
We kennen allemaal ervaringen van volledig aanwezig zijn. De adembenemende zonsondergang… Prachtige muziek… Je proeft de rijkdom van het moment! Met mindfulness train je je opmerkzaamheid voor het huidige moment. Je ontwikkelt een open, milde, niet-oordelende aandacht voor alles wat zich hierin aandient. Hierdoor kun je stressprikkels eerder en beter opvangen en leer je bewuster keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Het zenuwstelsel kan zich ontspannen en de geest wordt kalm.
Aanmelden via Feniks: Mo van Bavel 013-542 18 96, mo.vanbavel@fenikstilburg.nl, of bij
Janneke Zegveld: jannekezegveld@gmail.com

Lekker in je Vel

Wil je gezonder eten, meer bewegen en je vooral goed voelen over jezelf? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen en minder stressen? Dan is Lekker in je Vel voor jou! Samen met andere vrouwen leer je in 8 bijeenkomsten de basisprincipes van gezond leven en hoe je dit in de praktijk kunt brengen. De cursus start weer na de zomervakantie. Klik hier voor meer informatie. 

Op Volle Kracht Vooruit

Wil jij in de toekomst betaald gaan werken maar ben je daar nu nog niet klaar voor? Wil jij erachter komen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt? Dan is dit traject van 20 groepsbijeenkomsten iets voor jou. De cursus begint op 23 augustus. Kosten: gratis. Klik hier voor meer informatie.

Koffietijd

Heb je zin om andere vrouwen te ontmoeten, je verhalen te delen en gezamenlijk koffie en thee te drinken, dan is ‘Koffietijd’ echt iets voor jou! Iedere woensdag (behalve in de schoolvakanies) tussen 10.00 en 11.30 uur ben je van harte welkom. De activiteit is gratis. Klik hier voor meer informatie. 

Eetgroep

Gezellig én gezond samen tafelen? Dat kan eens in de 14 dagen bij Feniks op woensdag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Twee vrijwilligsters bereiden dan, vaak met hulp van deelneemsters, een tweegangen maaltijd: hoofdgerecht en toetje. Voor 4,50 euro kun je al mee-eten. Klik hier voor meer informatie.

Kleding Maken en Herstellen

Heb je stof gekocht, maar durf je het patroon niet te knippen? Vind je het lastig om die nieuwe rits in te zetten? Of vind je het gewoon gezelliger om met een groep de nieuwe gordijnen te zoomen? Iedere maandag- of donderdagmiddag kun je onder deskundige begeleiding kleding leren (ver)maken. Klik hier voor meer informatie.

Dromenvanger 

Zet je dromen om in daden! In drie individuele gesprekken breng je jouw kansen en mogelijkheden op de terreinen geld, relaties en vrije tijd in kaart. Maak snel een afspraak of vraag meer info over de Dromenvanger.