Actueel aanbod


Doe jij binnenkort ook mee met ...?  

Er starten in 2019 weer vele leuke nieuwe cursussen bij Feniks! Wil jij ook iets voor jezelf doen? Kijk hieronder snel wat er op het programma staat. 

Lekker in je Vel

Wil jij gezonder eten, meer bewegen en je vooral beter voelen over jezelf? Een gezonde start maken in 2019? Doe dan mee met Lekker in je Vel! Dat is een gezellige gezondheidscursus bij Feniks, waarin je samen met andere vrouwen de basisprincipes leert van gezond leven. De volgende groep begint op donderdag 10 januari 2019Klik hier voor meer informatie.

Lift je leven

Een leuk leven met een kleine beurs! Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Een hele opgave, want hoe kun je met minder budget toch een leuk leven leiden? 
Dat doe je stap voor stap; op een positieve, leuke manier, samen met andere vrouwen. Juist omdat het zo praktisch is, zie je snel resultaat. Op woensdag 16 januari 2019 start in samenwerking met BUS de eerste groep bij Feniks! Deelname is GRATIS (inclusief lesmateriaal), voorwaarde is dat jij actief meedoet. Klik hier voor meer informatie.  

Koffietijd

Heb je zin om andere vrouwen te ontmoeten, je verhalen te delen en gezamenlijk koffie en thee te drinken, dan is ‘Koffietijd’ echt iets voor jou! Iedere woensdag (behalve in de schoolvakanies) om 10.00 uur ben je van harte welkom. De activiteit is gratis. Klik hier voor meer informatie. 

Eetgroep

Gezellig én gezond samen tafelen? Dat kan eens in de 14 dagen bij Feniks op woensdag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Twee vrijwilligsters bereiden dan, vaak met hulp van deelneemsters, een tweegangen maaltijd: hoofdgerecht en toetje. Voor 4,50 euro kun je al mee-eten. Klik hier voor meer informatie.

Kleding Maken en Herstellen

Heb je stof gekocht, maar durf je het patroon niet te knippen? Vind je het lastig om die nieuwe rits in te zetten? Of vind je het gewoon gezelliger om met een groep de nieuwe gordijnen te zoomen? Iedere maandag- of donderdagmiddag kun je onder deskundige begeleiding kleding leren (ver)maken. Klik hier voor meer informatie.

Dromenvanger 

Zet je dromen om in daden! In drie individuele gesprekken breng je jouw kansen en mogelijkheden op de terreinen geld, relaties en vrije tijd in kaart. Maak snel een afspraak of vraag meer info over de Dromenvanger.