De Dromenvanger

afbeelding

Een foto van je leven. Wat gaat er goed? Wat kan beter? Dat is wat de Dromenvanger-methode doet. Je krijgt snel een beeld van jouw mogelijkheden en kansen als het gaat om geld, opvoeding, relaties en vrije tijd. In drie persoonlijke gesprekken breng je die terreinen in kaart. Waar ligt jouw kracht? Waar loop je tegenaan en wat zijn je zorgen? Waar kun je direct mee aan de slag en waar heb je een steuntje in de rug bij nodig? De Dromenvang-methode zet je in je eigen kracht!  Of het nou om lichte of zware problemen gaat. 

Zet je droom om in daden: maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Meld je aan via onderstaand formulier of bel voor meer informatie naar Feniks op 013-5421896.

Persoonlijk advies
Zit je ergens mee, maar spreekt de Dromenvanger-methode je niet aan? Geen punt. We denken graag met je mee op een manier die past bij jou. Ga naar Persoonlijk advies en maak een afspraak. 

Organisaties en instellingen die belangstelling hebben voor de ‘Dromenvang-methode’ kunnen door Feniks getraind worden. Interesse? Klik hier voor meer informatie.


Contactformulier: