Vrouwen nemen de Leiding

Voor actieve vrijwilligsters en beroepskrachten in het vrouwenwerk

In 'Vrouwen nemen de leiding’ leer je zelf de regie te nemen in je dagelijkse leven. Voor jezelf, in je familie, in de buurt of in het (vrouwen) activiteitencentrum bij jou in de buurt. De training geeft je handvatten om je zelfvertrouwen te vergroten en te versterken. En je leert hoe een groep werkt: welke taken en rollen er zijn, hoe je de geldzaken regelt. Aan het einde van de cursus krijg je een landelijk erkend certificaat.

De training geeft inzicht en maakt je als groep sterker!
De lessen zijn afwisselend en laagdrempelig. Het uitgangspunt is om op een informele manier te leren. In Tilburg is de cursus de laatste jaren meerdere malen succesvol uitgevoerd. Deelname aan de cursus is gratis voor vrijwilligsters. De cursus wordt op locatie gegeven bij verschillende vrouwen/moedercentra en bestaat uit 4 dagen of 6 dagdelen voor maximaal 12 vrouwen.

Ben jij een actieve vrijwilliger, vrijwillig bestuurslid of beroepsmatig actief en geïnteresseerd in deze training? Meld je dan aan! Door bijdragen van het VSB-fonds en stichting Jacques de Leeuw kan Feniks de training goedkoper aanbieden. Ook aan vrouwengroepen buiten de regio Tilburg.

Op 1 juni jl vond de certificatauitreiking plaats van de training van de vrouwen van de stichting SVG Eindhoven. Lees het verslag mét foto en vriendschapsgedicht.

Voor meer informatie en deelname bel je Feniks op 013-5421896 en vraagt naar Mahtab Masroorpour. Je kunt je ook opgeven via onderstaand formulier.


Contactformulier: