Koken & Bakken

afbeelding

Lekkere gerechten koken voor jezelf of je gezin, het is een leuke en dankbare bezigheid, zeker in deze tijd. Koekjes, cupcakes en taarten bakken is ook heel plezierig, ook als familie-activiteit. De kinderen vinden het prachtig om hun culinaire creaties uit de oven te zien komen! Denk bijvoorbeeld aan cupcakes.

Voor allerlei heerlijke recepten is de website van Lekker en Simpel een aanrader. Je kan hier bijvoorbeeld zoeken op ingrediƫnten, verschillende keukens en seizoenen. Voor ieder is er wel wat lekkers (en gezonds!) te vinden. Een andere aanrader is Uit Pauline's Keuken. Ook hier kun je veel inspiratie opdoen zodat je telkens weer iets lekkers op tafel kunt toveren!

Ook de Allerhande van Albert Heijn heeft vele recepten, video's, recepten en thema's. Ook speciaal voor kinderen! Online vind je alles wat je zoekt, maar je kunt natuurlijk ook het gratis tijdschriftje meepakken uit de supermarkt.

Ten slotte willen we nog even wijzen op de zogenaamde 'Instagram Foodies'. Zij bieden ook een eindeloze bron van kook-inspiratie. Succes en smakelijk eten!