Lezen

afbeelding

Misschien houd je van lezen en baal je ervan dat de bibliotheek nu niet open is. Gelukkug heeft de online bibliotheek ruim 28.000 e-books om uit te kiezen! Ook heb je toegang tot duizenden luisterboeken, voor jong en oud. Neem een kijkje in de online Bibliotheek.

Met bijna alle Bibliotheekabonnementen kun je ook gebruikmaken van deze e-books en luisterboeken. Je hoeft je hiervoor alleen even te registreren bij de online Bibliotheek. In deze video laten zij je stap voor stap zien hoe je dat doet.

Een nieuw initiatief voor lezers die liever een echt boek in handen hebben is de Afhaalbieb. Lees hierover meer.

Ook de collectioneurs van de bibliotheek zijn voor hun wekelijkse leestips nu even overgestapt op e-books en luisterboeken uit de online Bibliotheek. Je vindt hun tips op Instagram, en ook deze website staat vol lees- en luistertips.

Als je zelf leestips wilt delen kan dat via de hashtag #ikleesthuis op social media!

De Tilburgse sociaal ondernemer, auteur en cabaretière Karin Bruers leest op haar Facebook-pagina iedere dag voor uit haar boek 'Brigadier Oversteekmoeder'. Voor je dagelijkse dosis sociale vitamine ;)
Op Internationale Vrouwendag 8 maart jl. was Karin Bruers nog onze gast en liet ze ons kennis maken met haar 'High Heels Liberation Front'.
Nu ligt haar nieuwe boek in de winkel: 'Het zal je moeder maar wezen'. Onze nieuwste lees- of luistertip voor thuis! Kijk hier haar online boekpresentatie.

Kijk voor meer tips over (voor)lezen op de website van Bibliotheek Midden-Brabant