Relaxed met je Ex

afbeelding

'Relaxed met je Ex' is een samenwerking tussen Feniks en Vader Visie. Het is de eerste training voor vaders bij Feniks!

Wil je als gescheiden vader de best mogelijke relatie met de moeder van je kind(eren)? Of zoek je de rust en de kracht om te dealen met hoe die situatie nu is? Spreekt een training in een groep van acht vaders je aan?

In vijf sessies van twee uur, verdeeld over tien weken, ga je met een groep gescheiden vaders aan de slag om de relatie met de moeder van je kind(eren) zo te krijgen als jij dat wilt, om rust te krijgen in hoe het nu is, en ben je met een peer-groep op pad waarin gevoelige onderwerpen gedeeld worden. Elke avond heeft een ander thema dat jou als vader dichter brengt bij jouw kracht, je inzicht geeft in wat je gedrag doet in het contact met je ex, je tools geeft om een verandering in de relatie mogelijk te maken, en je krijgt oefeningen om vanuit meer rust in je vaderschap te staan.

Relaxed met je Ex wordt bij Feniks aan het NS Plein 17 gegeven door ervaren vadercoach Patrick Timmermans van Vader Visie. Aanmelden is voor mannen uit de gemeente Tilburg gratis bij een inkomen onder 130% van het minimumloon. We hopen de training in het najaar weer aan te kunnen  bieden.

Het is nog niet bekend wanneer er een nieuwe groep start. Momenteel wordt de training i.v.m. de coronamaatregelen ook online aangeboden. Kijk hiervoor op de website van Vader Visie.