Lift je leven

Een leuk leven met een kleine beurs!

Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Een hele opgave, want hoe kun je met minder budget toch een leuk leven leiden?
In een Lift je leven-groep ga je hiermee concreet aan de slag. Juist omdat het zo praktisch is, zie je snel resultaat. 

Vind je het ook lastig om in actie te komen? Het Lift je leven-programma helpt je hierbij. Je leert die dingen te veranderen in je leven, waar jij voor kiest.
Dat doe je stap voor stap; op een positieve, leuke manier, samen met andere vrouwen. Je werkt in een vaste werkgroep. De groep komt gedurende 13 weken iedere maandagmiddag bij elkaar met een speciaal getrainde begeleider. Met behulp van het unieke lesmateriaal “Gelukkig met genoeg” deel je ervaringen en geef je elkaar tips. Het programma wordt afgesloten met een certificaatuitreiking: een feestje om jouw successen te vieren! 

Op veel plaatsen in Nederland hebben al mensen meegedaan. 
De nieuwe startdatum is maandag 1 november van 13.00 tot 15.00 uur.
Deelname is GRATIS (inclusief lesmateriaal), voorwaarde is dat jij actief meedoet. Meld je aan via de knop onderaan deze pagina.

“Door het Lift je leven-programma kwam ik erachter dat ik me vaak liet verleiden door aanbiedingen die ik eigenlijk niet eens nodig had! Nu ik dit weet koop ik veel minder en houd ik geld over aan het einde van de maand!”

Deelneemster 'Lift je Leven'

zin om mee te doen?

contactpersoon: Kristel Doorakkers

Stel je vraag aan Kristel:

Deel deze cursus: