op zoek naar werk

Heb je geen betaald werk en ben je op zoek naar een baan die bij jou past? Wil je erachter komen wat je nu écht wilt? Je netwerk uitbreiden? Je zelfvertrouwen terugkrijgen? Beter worden in solliciteren? Dan is ‘Op Zoek naar Werk’ iets voor jou! 

Met behulp van een loopbaancoach van Feniks kom je erachter wat jij wil en kan en welk soort werk het beste bij jou past. Je leert netwerken, een sollicitatiebrief en CV schrijven en jezelf presenteren. De loopbaancoach houdt je op de hoogte van de meest recente en passende vacatures. Zo zet je op eigen kracht doelgericht stappen richting betaald werk. Dat kan in groepsverband samen met andere vrouwen of individueel. 

De cursus start 3 keer per jaar en bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten op woensdagochtend van 9.30 tot 12:15 uur. Geef je op via het contactformulier hieronder. Met de individuele loopbaancoaching kan ieder moment worden gestart, deze coaching bestaat uit maximaal 6 gesprekken.

Feniks werkt in opdracht van de gemeente Tilburg en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Deelname is gratis, voorwaarde is wel dat je alle bijeenkomsten aanwezig bent en je volledig inzet. 

Dankzij het traject ‘Op Zoek naar Werk’ heb ik andere vrouwen leren kennen én een betaalde baan gevonden in de catering!

Deelneemster 'Op zoek naar werk'

zin om mee te doen?

contactpersoon: Kristel Doorakkers

Stel je vraag aan Kristel:

Deel deze cursus: