Creativiteit

Hieronder staan al onze creatieve activiteiten

Activiteit

Creaties & Variaties

Een gezellige knutselmiddag onder leiding van een zeer enthousiaste ‘crea Bea’. Met weinig geld kun je ook verbluffende resultaten bereiken, zoals accessoires voor je huis, sieraden en leuke cadeautjes om weg te geven.

Creaties & variaties

Iedere dinsdag van 13.00 tot 14.30 uur óf vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.
Meer info en aanmelden

activiteit

Kleding Maken en Herstellen

Iedere maandag- of donderdagmiddag kun je onder deskundige begeleiding kleding leren (ver)maken. Heb je stof gekocht, maar durf je het patroon niet te knippen? Vind je het lastig om die nieuwe rits in te zetten? Of vind je het gewoon gezelliger om met een groep de nieuwe gordijnen te zoomen? Meld je aan voor 'Kleding Maken en Herstellen'.

Kleding maken en herstellen

Iedere maandag óf donderdag tussen 12.30 en 14.30 uur.
Meer info en aanmelden

activiteit

Muziek met je Kind

Dansen, zingen en muziek maken met eenvoudige instrumenten. Laat je verbazen door de eigen muzikaliteit van je kind! Door muziek en dans komen spelenderwijs allerlei aspecten aan bod, zoals fijne en grove motoriek, ontwikkeling van de zintuigen, samenspelen en fantasie.

Muziek met je kind

Iedere dinsdag van 9.15 tot 11.00 uur.
Meer info en aanmelden

Cursus

Klussen in huis

Zit je regelmatig met je (twee linker)handen in je haar, als de stoppen weer eens gesprongen zijn of omdat de gootsteen verstopt zit? Heb je geen idee hoe je een gaatje moet boren of een stekker moet repareren? Niet langer nodig! Voor wie veel voorkomende klusjes in en rond huis zelf wil leren uitvoeren, biedt Feniks de cursus ‘Klussen in huis’ aan. Voor vrouwen van alle leeftijden!

Klussen in huis

Op donderdagavonden van 19.00 tot 21.00 uur.
Meer info en aanmelden

workshop

Fiks je fiets

Op een leuke, interactieve manier leer je eenvoudige fietsreparaties zelf uit te voeren, waardoor je geld kunt besparen op de fietsenmaker. Tijdens de workshop van 2 uur leer je o.a. banden plakken, banden opleggen, voorband verwisselen, remblokjes vervangen, remmen stellen, stuur en zadel verstellen, kettingonderhoud en verlichting.

Fiks je Fiets

Een workshop van 2 uur op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Meer info en aanmelden