Donaties

Wij zijn ontzettend blij met uw donaties, groot of klein!

Fighting for what’s right makes life worth living” – Aletta Jacobs

Draag je het werk van Feniks een warm hart toe? Heb je een goed inkomen of ken je iemand die wat kan missen? Wil je graag iets extra’s doen? Super, we kunnen je (financiële) steun goed gebruiken! 

Feniks werkt namelijk met een klein budget. We hebben niet genoeg geld om ál onze emancipatie-plannen uit te voeren. Met een gift aan Feniks steun je onze missie van emancipatie en gelijke kansen voor iedereen in de samenleving; een inclusieve samenleving waar iedereen in vrijheid zichzelf kan en mag zijn! 

We hebben de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat je schenking aftrekbaar is van de belasting. Klik hier voor meer informatie daarover. Elke gift is welkom en we zijn overal dankbaar voor, groot of klein. <3

Hieronder volgt een gemakkelijke manier om een gift te doneren. Je wordt direct naar een beveiligde betaalomgeving geleid en kunt zelf het gewenste bedrag invullen. Wil je het liever zelf via de bank regelen voor bijvoorbeeld een periodieke gift? Gebruik dan de volgende gegevens:

IBAN-nummer: NL25 INGB 0003 55 89 85
t.n.v. Stichting Feniks Emancipatie Expertise Centrum
RSIN/fiscaal (identificatienummer): 8043.49.307

Dank voor uw donatie!