Een leuker leven met weinig geld

Hieronder vind je onze cursussen die in het teken staan van leven met een smalle beurs

Training

Lift je leven

Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Een hele opgave, want hoe kun je met minder budget toch een leuk leven leiden? In een Liftjeleven groep ga je hiermee concreet aan de slag. Juist omdat het zo praktisch is, zie je snel resultaat.

lift je leven

13 bijeenkomsten op maandagen van 13.00 tot 15.00 uur
Meer info en aanmelden

activiteit

De eetgroep

Gezellig, gezond én goedkoop samen tafelen? Dat kan eens in de 14 dagen bij Feniks. Twee vrijwilligsters bereiden dan, vaak met hulp van deelneemsters, een tweegangen maaltijd: hoofdgerecht en toetje. Tafel dekken en opruimen doen we samen en een afsluitend kopje koffie/thee maakt dit etentje compleet. Vrouwen mét en zónder kinderen kunnen aanschuiven.

De Eetgroep

Deze activiteit is tijdelijk stopgezet, maar zal binnenkort starten in een nieuwe vorm. Houd onze website in de gaten voor meer info.
Meer info en aanmelden

Cursus

Grip op je geld

Goed met geld omgaan, is goed in het leven staan. Dit is het uitgangspunt van de cursus ‘Grip op je Geld’ bij Feniks. Want je kunt alleen maar greep op je geld krijgen, als je je financiën goed op orde hebt. In maximaal 5 bijeenkomsten krijg je zicht op je in- en uitgaven en leer je hoe je orde op zaken kunt stellen.

Grip op je geld

5 bijeenkomsten op maandagen van 9.30 tot 11.30 uur
Meer info en aanmelden