Ontmoeting

Hieronder vind je al onze ontmoetingsactiviteiten 

Activiteit

Koffietijd!

Elke dinsdagochtend ontmoeten vrouwen van verschillende culturele achtergronden en leefstijlen elkaar bij Feniks. In een ongedwongen sfeer praten zij met elkaar over allerlei leuke en interessante onderwerpen. Ook worden er samen gezellige activiteiten ondernomen. Koffietijd is een leuke, laagdrempelige manier om andere vrouwen te ontmoeten en echt iets voor jezelf te doen.

Koffietijd!

Iedere dinsdag van 10.00 tot 11.30 uur
Meer info en aanmelden

activiteit

De eetgroep

Gezellig én gezond samen tafelen? Dat kan eens in de 14 dagen bij Feniks. Twee vrijwilligsters bereiden dan, vaak met hulp van deelneemsters, een tweegangen maaltijd: hoofdgerecht en toetje. Tafel dekken en opruimen doen we samen en een afsluitend kopje koffie/thee maakt dit etentje compleet. Vrouwen mét en zónder kinderen kunnen aanschuiven.

De Eetgroep

Deze activiteit is tijdelijk stopgezet, maar zal binnenkort starten in een nieuwe vorm. Houd onze website in de gaten voor meer info.
Meer info en aanmelden

Cursus

Van Vreemd naar Vriendschap

Wil jij gezellig contact met anderen en wil je leren hoe je daarin zelf de eerste stap kunt nemen? Dan is Van Vreemd naar Vriendschap iets voor jou. In deze training voor zowel mannen als vrouwen tussen de 25 en 55 jaar wissel je ervaringen uit met anderen en zet je stappen om echt contact te maken.

Van vreemd naar vriendschap

5 bijeenkomsten op maandagen van 12.30 tot 14.30 uur
Meer info en aanmelden

Activiteit

de uitgaansgroep

Een groep voor vrouwen van alle leeftijden die het leuk vinden om met andere vrouwen uit te gaan: een avondje dansen, theater, film, een boswandeling of museumbezoek. Alles is mogelijk. Zo biedt de groep een mooie kans om je eigen weg te vinden en contacten te leggen in Tilburg.

de uitgaansgroep

Vraag na wanneer de eerstvolgende Kennismakingsavond plaatsvindt.
Meer info en aanmelden