Ontmoeting

Hieronder vind je al onze ontmoetingsactiviteiten 

Activiteit

Koffietijd!

Elke donderdagochtend ontmoeten vrouwen van verschillende culturele achtergronden en leefstijlen elkaar bij Feniks. In een ongedwongen sfeer praten zij met elkaar over allerlei leuke en interessante onderwerpen. Ook worden er samen gezellige activiteiten ondernomen. Koffietijd is een leuke, laagdrempelige manier om andere vrouwen te ontmoeten en echt iets voor jezelf te doen.

Koffietijd!

Iedere donderdag van 11.00 tot 12.30 uur
Meer info en aanmelden

cursus

Aan tafel!

'Aan tafel!’ is het nieuwe programma van Feniks dat in het teken staat van samen koken en eten. Hoe kook je goedkoop én gezond met verse producten? Waar komt ons eten vandaan? Wat ik koop, kook en eet: is dat goed voor de wereld? En waarom is de rol van vrouwen daarin zo belangrijk? Schuif bij Feniks aan tafel!

Aan tafel!

Om de week op maandag van 10.00 tot 14.00 uur
Meer info en aanmelden

Cursus

Van Vreemd naar Vriendschap

Wil jij gezellig contact met anderen en wil je leren hoe je daarin zelf de eerste stap kunt nemen? Dan is Van Vreemd naar Vriendschap iets voor jou. In deze training voor zowel mannen als vrouwen tussen de 25 en 55 jaar wissel je ervaringen uit met anderen en zet je stappen om echt contact te maken.

Van vreemd naar vriendschap

5 bijeenkomsten op maandagen van 12.30 tot 14.30 uur
Meer info en aanmelden

Activiteit

de uitgaansgroep

Een groep voor vrouwen van alle leeftijden die het leuk vinden om met andere vrouwen uit te gaan: een avondje dansen, theater, film, een boswandeling of museumbezoek. Alles is mogelijk. Zo biedt de groep een mooie kans om je eigen weg te vinden en contacten te leggen in Tilburg.

de uitgaansgroep

Vraag na wanneer de eerstvolgende Kennismakingsavond plaatsvindt.
Meer info en aanmelden

activiteit

Samen wandelen in (het groen van) de stad

Wil jij ook graag (meer) bewegen, maar heb je geen zin om dat alleen te doen? Bij deze activiteit staat het samen wandelen met andere vrouwen centraal!

Samen wandelen in (het groen van) de stad

Dinsdagochtenden vanaf 10.00 uur.
Meer info en aanmelden