Bekijk nu: het grote ‘GELIJK GESTEMD?’ verkiezingsdebat

Feniks Emancipatie Expertise Centrum, alliantie Politica en Kleur de Kamer organiseerden samen het grote ‘GELIJK GESTEMD?’ verkiezingsdebat op dinsdag 7 november 2023 in Theater de Nieuwe Vorst in Tilburg. Dit debat staat in het teken van emancipatie, diversiteit en inclusie en is nu online terug te kijken!

Tweede Kamer kandidaten van 10 verschillende partijen gaan met elkaar in debat: Mpanzu Bamenga (D66 #9), Songül Mutluer (GROENLINKS/ PvdA #10), Faith Bruyning (NSC #18), Bastiaan Meijer (SP #10), Marlou Absil (CDA #8), Romy Frijters (Volt #6), Emel Gün (DENK #5), Kees van Vuuren (BBB #18), Anne-Miep Vlasveld (PvdD #32) en Grace Courtar (BIJ1 #4).

Over de organisatie:

Feniks Emancipatie Expertise Centrum: verbindt sociaal werk in de praktijk met expertise over emancipatie en diversiteit. Doel is gendergelijkheid en inclusie.

Kleur de kamer: is een partij-overstijgende initiatief met als doel meer diversiteit en dus een betere afspiegeling van de bevolking in de Tweede Kamer.

Alliantie Politica: zet zich in voor de duurzame politieke participatie van vrouwen – in al hun diversiteit – in Nederland. De alliantie Politica is een samenwerkingsverband tussen WO=MEN, Stem op een Vrouw, de Nederlandse Vrouwen Raad en Emancipator.

Deel dit bericht