EVA

Heb jij ook moeite met lezen, schrijven, rekenen, klok lezen of omgaan met de computer? Je bent niet de enige!! In Nederland hebben 2,5 miljoen mensen hier moeite mee. Bij Feniks kun je dit leren, samen in een groep met andere vrouwen.

Bekijk hier het filmpje van Marie Willemsen, die dankzij EVA beter leerde schrijven en haar woordenschat vergrootte.

Meld je nu aan voor de nieuwe EVA groep of individuele begeleiding
Lijkt het je wat? Loop dan gewoon een keer binnen of meld je alvast aan. Je komt dan op de lijst voor een nieuwe EVA-groep en tot die tijd kun je alvast aan de slag met een individuele taalcoach. Klik op de aanmeld-knop onderaan de pagina.

EVA is een project bij Feniks in samenwerking met stichting ‘Lezen & schrijven’ voor laaggeletterde vrouwen niveau F1 om beter te leren lezen en schrijven, computeren en rekenen. Aan dit project nemen ook ContourdeTwern, ROC, Bibliotheek Midden-Brabant en gemeente Tilburg deel.

Laaggeletterden hierbij helpen is belangrijk en leuk werk. Wil je graag andere vrouwen helpen? Wordt EVA-taalvrijwilligster en vul het formulier rechts op de pagina in. Je volgt training tot Taalcoach en daarna kun je zowel groepen gaan begeleiden als individuen coachen. 

Je kunt je nu al opgeven voor de eerstvolgende EVA-groep. Er start in 2024, bij voldoende aanmeldingen, een nieuwe groep niveau F1 op maandagochtend.  Op donderdagochtend  kan je aansluiten op Instroom-niveau. Om je niveau te bepalen houden we inschrijfochtenden. Geef je hieronder op voor de groepslessen en we nemen z.s.m. contact met je op.

zin om mee te doen?

contactpersoon: Mo van Bavel

Stel je vraag aan Mo:

Deel deze cursus: