Feniks start met boekenclub

Wist jij dat lezen je concentratievermogen verbetert, stress kan verminderen en je hersenen fit en gezond houdt? Boeken lezen is allang niet meer alleen de (saaie) literatuurlijst van de middelbare school afwerken. Boeken lezen is zoveel meer dan dat! Het is een wereld waarin je kan ontsnappen in je eentje, maar ook een waar je verbinding kan zoeken met andere mensen die dezelfde hobby en passie delen.

Filmpjes over Booktok, Bookfluencers, & Reading Challenges zijn de afgelopen jaren in rap tempo toegenomen. Onder andere onder jongeren wordt lezen steeds populairder. Wij bij Feniks houden van lezen en vinden daarom dat Feniks niet kan achterblijven als het gaat om een activiteit rondom boeken: de Feniks Boekenclub is in het leven geroepen! Met deze boekenclub gaan we elke 6 weken in gesprek over een boek dat ons raakt, gelukkig maakt of simpelweg over een boek dat gewoon steengoed is. Onder het genot van een lekker kopje thee of koffie staat verbinding door middel van boeken centraal.

Dus, houd jij van lezen, kletsen met anderen over boeken of wil je juist meer interesse krijgen in lezen? Meld je dan aan via de cursuspagina.

De dag en het dagdeel zullen nader bepaald worden wanneer er voldoende aanmeldingen zijn.

Deel dit bericht