Kom in je Kracht!

Deze training is speciaal gericht op (alleenstaande) moeders die zich willen oriënteren op hun toekomst.

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?

Met behulp van passende onderwerpen leer je jezelf steeds beter kennen: je ontdekt wie je bent, wat goed gaat, maar ook waar verbetering of verandering nodig is. ‘Wat wil ik nou écht? Waar word ik blij van? Hoe krijg ik mijn zelfvertrouwen terug? Hoe combineer ik de zorg voor mijn kinderen met activiteiten buitenshuis? Welke mogelijkheden heb ik? Wie kan mij daarbij helpen?’

Je leert andere moeders kennen en deelt ervaringen met elkaar. Je komt in beweging, je maakt je eigen plannen voor de toekomst; van denken, dromen en praten naar DOEN!

De cursus is een combinatie van groepslessen én persoonlijke begeleiding. De cursus omvat één dagdeel per week van 9.30 tot 12.15 uur en bestaat uit 10 bijeenkomsten. Al meer dan 750 vrouwen hebben de afgelopen jaren bij Feniks hun certificaat behaald en daarmee de stap naar vrijwilligerswerk, betaald werk, scholing of re- integratie gezet.

Wil jij ook deelnemen? Geef je hieronder op!

Startdatum: donderdag 29 augustus 2024 van 9.30 tot 12.15 uur.

zin om mee te doen?

contactpersoon: Kristel Doorakkers

Stel je vraag aan Kristel:

Deel deze cursus: