Maak kennis met Feniks op onze open dag!

Op donderdag 2 november van 13.00 tot 17.00 uur is het open dag bij Feniks, Emancipatie Expertise Centrum. Proef van onze gezellige huiskamersfeer, maak kennis met ons diverse cursusaanbod en geniet van een lekker hapje, handmassage en modeshow!  

Ken jij Feniks al?
Feniks is al 45 jaar hét vrouwencentrum in Tilburg. Hier kun je andere vrouwen leren kennen. Er zijn veel gratis leuke en leerzame activiteiten. Tijdens de open dag kun je verschillende mini-workshops volgen, zoals ‘Crea Bea’, ‘Zelfverdediging’ en ‘Oefenen met taal’. Er is ook informatie over alle andere dingen die je bij Feniks kunt doen.

Lekkere hapjes, handmassage en modeshow

Geniet van in huis gemaakte, lekkere hapjes of een fijne handmassage. Ook is er een modeshow te zien van Tante Pollewop! Kortom, er is voor ieder wat wils!

Goodiebag

Smaken onze mini-workshops naar meer? Meld je aan voor één van onze leuke cursussen of activiteiten en krijg een goodiebag mee naar huis!

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.fenikstilburg.nl. Ook kun je ons mailen op info@fenikstilburg.nl of bellen naar (013) 542 18 96.

Deel dit bericht