Spectaculaire avond over kleding, gender en identiteit bij Mans Genoeg

Op donderdagavond 15 juli is Mans Genoeg terug in de KennisMakerij (LocHal) met dit keer een spectaculair optreden van Performancegezelschap Zwermers met hun hooggeroemde voorstelling Pan~// Catwalk!

Onder de noemer Pan~ (oudgrieks voor ‘alles’) doet het gezelschap doorlopend artistiek onderzoek naar het thema gender en identiteit en de gewoontes, stereotyperingen en vooroordelen die onlosmakelijk aan deze thema’s verbonden zijn. Dit doen ze vanuit de behoefte om de sociale mens in al zijn uitingsvormen te kunnen omarmen, ofwel inclusief te zijn.
Met twee performers, een violist en een onophoudelijke rij outfits brengt Zwermers een ode aan de kleurrijke en veelzijdige mens. Dompel je onder in een onophoudelijke stroom van kledingwissels ondersteund door een eenmansorkest met viool en loopstation, geïnspireerd op componisten als Hauschka en Philip Glass.

Na de performance volgt een kort nagesprek met de kunstenaars en het publiek, waar je de kans krijgt om vragen te stellen en van gedachten te wisselen.

Aanmelden:

Toegang is gratis (!) maar door het beperkte aantal plaatsen is reserveren verplicht. Dus wees er snel bij, want vol is vol! Meld je aan door een mailtje te sturen naar laurens.kleijntjens@fenikstilburg.nl

Cast Zwermers:

Performers: Wouter de Belder, Paul van de Waterlaat en Inez Wolters.
Techniek: Sander Verbiest.
Dramaturgische begeleiding: Loes Buenen.
Foto: Jostijn Ligtvoet fotografie.

Deel dit bericht