Unlock Yourself op donderdag 29 april

Door de avondklok en de lockdown voelen we ons vaak opgesloten. Toch denken we en voelen we allemaal inspirerende dingen. Deze avond gaat over hoe je uit je eigen lockdown breekt, want niemand past in een hokje!

‘Welke stereotypen zitten jou in de weg?’ Iedereen in Tilburg heeft een ander antwoord op deze vraag. De één denkt aan mannelijkheid, de ander aan racisme. Allemaal zijn we opzoek naar ruimte om onszelf te zijn. In deze online theatersessie krijgen verschillende mensen het podium. Bijvoorbeeld Linz die een 70’ies workout geeft voor de feministische mens, OKLA HUMMA laat zien hoe ontspannend make-up kan werken, Paul van de Waterlaat schreef een manifest over zijn kleding-levenslijn en Laurens Kleijntjens prikkelt je gedachtes over gender. Meer spelers volgen snel!

Dit event is gratis te bekijken via ZOOM op donderdag 29 april om 20.00 uur. Meld je aan via deze link. Je ontvangt van Theaters Tilburg een mail met de ZOOM-link.

Wil jij ook vertellen hoe jij uit je hokje breekt of heb je een toffe act hierover? Er is nog ruimte! Mail dan naar: Rikkert@zoujijhetzijn.nl

Unlock Yourself is een project van Rikkert van Huisstede en BOYS WON’T BE BOYS. Zij laten zien dat mannen veel meer zijn dan het stereotype plaatje. Het doel is om een landelijke beweging te creëren van mensen die uit hun hokje durven stappen.

Deel dit bericht