Actueel aanbod

Hieronder staan de activiteiten die binnenkort starten op volgorde van startdatum. Onze doorlopende activiteiten zoals ‘Creaties & Variaties’, ‘Kleding Verstellen en Herstellen’ en ‘Koffietijd!’ staan niet in het actuele aanbod, omdat je je hiervoor het hele jaar door kunt aanmelden. Doorloop voor onze overige activiteiten het aanbod-menu of kijk bij het complete aanbod op alfabet. Onze cursussen en activiteiten zijn gratis voor nieuwe deelnemers uit de gemeente Tilburg.

Grip op je Geld (6 mei 2024)

Goed met geld omgaan, is goed in het leven staan. Dit is het uitgangspunt van de cursus ‘Grip op je Geld’ bij Feniks. Want je kunt alleen maar greep op je geld krijgen, als je je financiën goed op orde hebt. In maximaal 5 bijeenkomsten krijg je zicht op je in- en uitgaven en leer je hoe je orde op zaken kunt stellen. Start: 6 mei 2024. Meer info en aanmelden.

Op de planken! (7 mei 2024)

Ontdek jezelf door dans, theater en muziek! Heb jij altijd al in een voorstelling willen dansen? Of acteren? Zing je graag? Of speel je een instrument? Goed nieuws! Theatercollectief Eelt werkt bij Feniks aan een theatervoorstelling. Alle vrouwen zijn welkom! Deelname is gratis. Start: 7 mei 2024. Meer info en aanmelden.