Aan tafel!

‘Aan tafel!’ is het nieuwe programma van Feniks dat in het teken staat van samen koken en eten. Daarbij gaan we geheel 5G: gezamenlijk, groen, gezond, goedkoop én gezellig! Gedurende 20 weken komen deelneemsters tweewekelijks naar Feniks om elkaars favoriete recepten te bereiden en te proeven. Daarbij staan niet alleen de heerlijke maaltijden centraal, maar ook de verhalen erachter. Want waarom heeft juist dit gerecht betekenis voor jou?

Maar bij ‘Aan tafel!’ maak je niet alleen kennis met elkaars eetcultuur en –identiteit. Je leert ook hoe je goedkoop én gezond kunt koken met verse producten. Zo hebben we bij Feniks zelf moestuintjes en zullen we enkele leuke uitstapjes maken! Want waar komt ons eten eigenlijk vandaan? Wat ik koop, kook en eet: is dat goed voor de wereld? En waarom is de rol van vrouwen daarin zo belangrijk?

Aan het eind van de cursus worden alle recepten gebundeld, zodat iedereen een eigen kookboekje mee naar huis kan nemen. Kom jij ook bij Feniks aan tafel? Meld je aan via de knop onderaan deze pagina. Smakelijk!

“Couscous appelmoes en ‘n kroppie sla
Misschien wel effe wennen
Maar ‘t kan wel bij mekaar
Turks fruit en beschuit, alles bij de hand
Wat ‘n lekker leven, wat ‘n lekker land”
– Gerard van Maasakkers

‘Aan Tafel!’ vindt om de week plaats van 10.00 tot 14.00 uur. Schuif jij ook gezellig aan?

‘Aan tafel!’ zit momenteel vol, dus houd er rekening mee dat je op de wachtlijst terecht komt.

zin om mee te doen?

contactpersoon: Emine Gul

Stel je vraag aan Emine:

Deel deze cursus: