Feniks zoekt vrijwilligster taalcoach (EVA)

EVA (Educatie voor Vrouwen met Ambitie) is de taalcursus voor vrouwen die verder willen, een droom hebben en die willen bereiken. Om dat te bereiken willen ze hun taalvaardigheid verbeteren. Als EVA-vrijwilligster help je deze vrouwen die aan de slag willen. Je begeleidt hen om actief stappen te zetten richting een betaalde baan, een opleiding of vrijwilligerswerk. Je helpt hen bij het beter leren lezen, schrijven, of werken op de computer: basisvaardigheden die nodig zijn om volwaardig mee te kunnen doen in de maatschappij.

Je kunt samen met een collega-vrijwilligster een groep begeleiden in een cursus of zelfstandig met enkele deelneemsters, of 1 op 1. Het gaat om 1 dagdeel per week gedurende een jaar. De schoolvakanties zijn vrij.

Je krijgt daarnaast een training aangeboden i.s.m. ROC en ContourdeTwern. Feniks werkt met materiaal van Stichting Lezen & Schrijven, de Succes!-methode. Feniks is een kleinschalige organisatie die met vele enthousiaste vrijwilligsters werkt. Je krijgt een vrijwilligerscontract en eventuele onkosten worden vergoed. Er zijn trainingsmogelijkheden en je wordt ondersteund door een beroepskracht.

Ben je geïnteresseerd? Spreekt dit vrijwilligerswerk je aan? Wil jij je bij dit enthousiaste vrijwilligers-team aansluiten?
Neem contact op met Mo van Bavel: mo.vanbavel@fenikstilburg.nl of bel naar 013- 5421896

Deel dit bericht