Mindfulness

Ook vaak moeite met het leven van alledag? Last van stress of blijven dezelfde, vaak negatieve, gedachten door je hoofd spoken? Vind je het belangrijk wat anderen van je vinden?

Dan is Mindfulness echt iets voor jou!

Mindfulness leert je om met open aandacht in het NU te leven, zonder veroordelingen. Je leert op een andere manier om te gaan met problemen, waardoor je meer rust vindt en jezelf beter gaat voelen.

“Waar je aandacht is, daar ben je.”

We kennen allemaal ervaringen van volledig aanwezig zijn. De adembenemende zonsondergang… Prachtige muziek… Je proeft de rijkdom van het moment!Met mindfulness train je je opmerkzaamheid voor het huidige moment. Je ontwikkelt een open, milde, niet-oordelende aandacht voor alles wat zich hierin aandient. Hierdoor kun je stressprikkels eerder en beter opvangen en leer je bewuster keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Het zenuwstelsel kan zich ontspannen en de geest wordt kalm.Wees welkom om te ervaren wat mindfulness voor je kan betekenen! 

Mindfulness bij Feniks bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur, gegeven door een ervaren begeleidster. 
De training is gratis voor nieuwe deelnemers met een laag inkomen. Normale kosten bedragen €80,-. De Meedoen-regeling is hier van kracht. 

De eerstvolgende startdatum is: vrijdag 8 oktober 2021 van 9.30 tot 11.30 uur.

zin om mee te doen?

contactpersoon: Mo van Bavel

Stel je vraag aan Mo:

Deel deze cursus:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email