Lekker in je Vel

Hieronder vind je ons aanbod met betrekking tot gezondheid

cursus

Mindfulness

Ook vaak moeite met het leven van alledag? Last van stress of blijven dezelfde, vaak negatieve, gedachten door je hoofd spoken? Vind je het belangrijk wat anderen van je vinden? Mindfulness leert je om met open aandacht in het NU te leven, zonder veroordelingen. Je leert op een andere manier om te gaan met problemen, waardoor je meer rust vindt en jezelf beter gaat voelen.

mindfulness

8 wekelijkse bijeenkomsten op vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur.
Meer info en aanmelden

cursus

Zorg voor jezelf

Bij de cursus ‘Zorg voor jezelf’ ga je in 8 bijeenkomsten aan de slag met thema’s rondom gezondheid. Je komt te weten hoe je gezonder kunt leven, met goede voeding, meer beweging en rust in je hoofd. Zorg voor jezelf, zodat je op je best kunt zijn!

Zorg voor jezelf

8 wekelijkse bijeenkomsten op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur.
Meer info en aanmelden

activiteit

Samen wandelen in (het groen van) de stad

Wil jij ook graag (meer) bewegen, maar heb je geen zin om dat alleen te doen? Bij deze activiteit staat het samen wandelen met andere vrouwen centraal!

Samen wandelen in (het groen van) de stad

Dinsdagochtenden vanaf 10.00 uur.
Meer info en aanmelden

cursus

Zelfverdediging

Wil jij effectief kunnen reageren in bedreigende situaties? Dan is de cursus zelfverdediging iets voor jou. In drie lessen leer je handige technieken waardoor je leert jezelf beter te verweren.

Zelfverdediging

3 lessen
Meer info en aanmelden

cursus

Aan tafel!

'Aan tafel!’ is het nieuwe programma van Feniks dat in het teken staat van samen koken en eten. Hoe kook je goedkoop én gezond met verse producten? Waar komt ons eten vandaan? Wat ik koop, kook en eet: is dat goed voor de wereld? En waarom is de rol van vrouwen daarin zo belangrijk? Schuif bij Feniks aan tafel!

aan tafel!

Om de week op maandag van 10.00 tot 14.00 uur
Meer info en aanmelden