Wandel de Tilburg Ten Miles met Feniks!

De wandelgroep van Feniks doet dit jaar voor het eerst mee met de wandeltocht van de Tilburg Ten Miles op zaterdag 23 september 2023. Lijkt het je leuk om mee te lopen met de groep van Feniks? Meld je dan snel aan voor deze gezellige en sportieve activiteit! Feniks loopt mee met twee afstanden, namelijk de 5 mijl en de 10 mijl.

5 mijl
Vanaf de Wagenmakerij start de 5 Engelse Mijl. De route gaat over zandwegen, bospaden en weilandpaden door de Moerenburg naar de brug Trappisten. Vanaf hier is het mogelijk om via twee routes naar Abdij Koningshoeven (open vanaf 10.00 uur) te lopen. Let op! De totale afstand bedraagt dan 10 à 11 km.

10 mijl
Net als de 5 mijl vertrekt ook de 10 Engelse Mijl vanaf de Wagenmakerij in de Spoorzone. De wandeltocht voert je door de Moerenburg, het Leijdal, landgoed Ter Braakloop en Abdij Koningshoeven.

Aanmelden voor de Ten Miles-wandelgroep van Feniks kan via Emine Gül: emine.gul@fenikstilburg.nl of (013) 542 18 96. Inschrijven is gratis voor vrouwen die deelnemen aan de activiteiten van Feniks. Voor overige deelneemsters geldt de reguliere inschrijfprijs van € 12,-. Aanmelden kan tot 28 juni.

Deel dit bericht