Actueel aanbod

Hieronder staan de activiteiten die binnenkort starten op volgorde van startdatum. Onze doorlopende activiteiten zoals ‘Creaties & Variaties’, ‘Kleding Maken en Herstellen’ en ‘Koffietijd!’ staan niet in het actuele aanbod, omdat je je hiervoor het hele jaar door kunt aanmelden. Doorloop voor onze overige activiteiten het aanbod-menu of kijk bij het complete aanbod op alfabet. Onze cursussen en activiteiten zijn gratis voor nieuwe deelnemers uit de gemeente Tilburg.

Samen wandelen (in het groen van) de stad (wekelijks)

Wil jij ook graag (meer) bewegen, maar heb je geen zin om dat alleen te doen? Bij deze activiteit staat het samen wandelen met andere vrouwen centraal. Het uiteindelijke doel van deze wandelgroep is dat we samen de Tilburg Ten Miles Wandeltocht lopen op zaterdag 23 september 2023. Meer info en aanmelden.

EVA Taalondersteuning (4 en 7 september 2023)

Heb je ook moeite met lezen, schrijven, rekenen, klok lezen of omgaan met de computer? Je bent niet de enige!! In Nederland hebben 2,5 miljoen mensen hier moeite mee. Bij Feniks kun je dit samen leren in een groep met andere vrouwen. Er start een groep op maandag en een groep op donderdag. Start: 4 en 7 september 2023. Meer info en aanmelden.

Opkomen voor Jezelf (7 september 2023)

In deze training leren vrouwen om weerbaar te worden en op te komen voor zichzelf. Doen wat je wilt en zeggen wat je denkt! Door middel van oefeningen en gesprekken krijg je inzicht in je eigen handelen. Je oefent met nieuw gedrag en ontdekt wat dit bij anderen teweegbrengt. In de veiligheid van de training kun je dit uitproberen en oefenen. Start: 7 september 2023. Meer info en aanmelden.

Mindfulness (22 september 2023)

Ook vaak moeite met het leven van alledag? Last van stress of blijven dezelfde, vaak negatieve, gedachten door je hoofd spoken? Vind je het belangrijk wat anderen van je vinden? Mindfulness leert je om met open aandacht in het NU te leven, zonder veroordelingen. Je leert op een andere manier om te gaan met problemen, waardoor je meer rust vindt en jezelf beter gaat voelen. Start: 22 september 2023. Meer info en aanmelden.