Actueel aanbod

Hieronder staan de activiteiten die binnenkort starten op volgorde van startdatum. Onze doorlopende activiteiten zoals ‘Creaties & Variaties’, ‘Kleding Maken en Herstellen’ en ‘Koffietijd!’ staan niet in het actuele aanbod, omdat je je hiervoor het hele jaar door kunt aanmelden. Doorloop voor onze overige activiteiten het aanbod-menu of kijk bij het complete aanbod op alfabet. Onze cursussen en activiteiten zijn gratis voor nieuwe deelnemers.

Uitbreiding individueel aanbod vanwege corona

Vanwege corona is ons individuele aanbod uitgebreid. Meer info.

Van Vreemd naar Vriendschap (april 2021)

“Een goede vriend(in) is als een klavertje vier: moeilijk te vinden, maar een geluk om te hebben.” Met vrienden is het leven mooier. Wil jij gezellig contact met anderen en wil je leren hoe je daarin zelf de eerste stap kunt nemen? Dan is Van Vreemd naar Vriendschap iets voor jou. Deze training is voor zowel mannen als vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. Je krijgt tips over nieuwe contacten maken, wat is jouw meerwaarde als vriend(in) en hoe belangrijk is samenwerken. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten op maandagen van 13.00 tot 15.00 uur. Start: april 2021. Meer info en aanmelden.

Lift je Leven (april 2021)

Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Een hele opgave, want hoe kun je met minder budget toch een leuk leven leiden? In een Lift je leven-groep ga je hiermee concreet aan de slag. Juist omdat het zo praktisch is, zie je snel resultaat. Start: 15 april 2021. Deelname is GRATIS (inclusief lesmateriaal), voorwaarde is dat jij actief meedoet. Meer info en aanmelden.

Opkomen voor Jezelf (april 2021)

In deze training leren vrouwen om weerbaar te worden en op te komen voor zichzelf. Doen wat je wilt en zeggen wat je denkt! De training is gericht op het krijgen van inzicht in je eigen handelen, door middel van oefeningen en gesprek. Je oefent met nieuw gedrag en ontdekt wat dit bij anderen teweegbrengt. In de veiligheid van de training kun je dit uitproberen.
De cursus bestaat uit 10 groepsbijeenkomsten van 1,5 uur. Start: vrijdag 9 april 2021Meer info en aanmelden.