Actueel aanbod

Hieronder staan de activiteiten die binnenkort starten op volgorde van startdatum. Onze doorlopende activiteiten zoals ‘Creaties & Variaties’, ‘Kleding Verstellen en Herstellen’ en ‘Koffietijd!’ staan niet in het actuele aanbod, omdat je je hiervoor het hele jaar door kunt aanmelden. Doorloop voor onze overige activiteiten het aanbod-menu of kijk bij het complete aanbod op alfabet. Onze cursussen en activiteiten zijn gratis voor nieuwe deelnemers uit de gemeente Tilburg.

Op de planken! (14 mei 2024)

Ontdek jezelf door dans, theater en muziek! Heb jij altijd al in een voorstelling willen dansen? Of acteren? Zing je graag? Of speel je een instrument? Goed nieuws! Theatercollectief Eelt werkt bij Feniks aan een theatervoorstelling. Alle vrouwen zijn welkom! Deelname is gratis. Start: 14 mei 2024. Meer info en aanmelden.

Grip op je Geld (3 juni 2024)

Goed met geld omgaan, is goed in het leven staan. Dit is het uitgangspunt van de cursus ‘Grip op je Geld’ bij Feniks. Want je kunt alleen maar greep op je geld krijgen, als je je financiën goed op orde hebt. In maximaal 5 bijeenkomsten krijg je zicht op je in- en uitgaven en leer je hoe je orde op zaken kunt stellen. Start: 3 juni 2024. Meer info en aanmelden.

Opkomen voor Jezelf (6 juni 2024)

In deze training leren vrouwen om weerbaar te worden en op te komen voor zichzelf. Doen wat je wilt en zeggen wat je denkt! Door middel van oefeningen en gesprekken krijg je inzicht in je eigen handelen. Je oefent met nieuw gedrag en ontdekt wat dit bij anderen teweegbrengt. In de veiligheid van de training kun je dit uitproberen en oefenen. Start: 6 juni 2024. Meer info en aanmelden.

Kom in je kracht! (29 augustus 2024)

Voor vrouwen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk , een opleiding of betaalde baan hebben we de training ‘Kom in je Kracht!’. Hier leer je wat nu echt bij jou past en waar je krachten liggen. Je komt in beweging, je maakt je eigen plannen voor de toekomst; van denken, dromen en praten naar DOEN! Start: 29 augustus 2024. Meer info en aanmelden.