Actueel aanbod

Hieronder staan de activiteiten die binnenkort starten op volgorde van startdatum. Onze doorlopende activiteiten zoals ‘Creaties & Variaties’, ‘Kleding Maken en Herstellen’ en ‘Koffietijd!’ staan niet in het actuele aanbod, omdat je je hiervoor het hele jaar door kunt aanmelden. Doorloop voor onze overige activiteiten het aanbod-menu of kijk bij het complete aanbod op alfabet. Onze cursussen en activiteiten zijn gratis voor nieuwe deelnemers.

Grip op je Knip (1 november 2021)

Goed met geld omgaan, is goed in het leven staan. Dit is het uitgangspunt van de cursus ‘Grip op je Knip’ bij Feniks. Want je kunt alleen maar greep op je geld krijgen, als je je financiën goed op orde hebt. In maximaal 5 bijeenkomsten krijg je zicht op je in- en uitgaven en leer je hoe je orde op zaken kunt stellen. Maandag 1 november. Meer info en aanmelden.

Lift je Leven (1 november 2021)

Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Een hele opgave, want hoe kun je met minder budget toch een leuk leven leiden? In een Lift je Leven-groep ga je hiermee concreet aan de slag. Juist omdat het zo praktisch is, zie je snel resultaat. Start: maandag 1 november 2021. Meer info en aanmelden.

Muziek met je Kind (2 november 2021)

Dansen, zingen en muziek maken met eenvoudige instrumenten. Laat je verbazen door de eigen muzikaliteit van je kind! Door muziek en dans komen spelenderwijs allerlei aspecten aan bod, zoals fijne en grove motoriek, ontwikkeling van de zintuigen, samenspelen en fantasie. Start: dinsdag 2 november 2021Meer info en aanmelden.

Relaxed met je Ex (21 november en 12 december 2021)

Tweedaagse training voor (gescheiden) vaders die de band met de moeder van hun kind(eren) willen verbeteren. Loop je regelmatig vast in hetzelfde riedeltje als het gaat om de relatie met je ex, de moeder van je kind(eren)? Wil je dat de relatie tussen jullie verbetert, dat het (meer) ontspannen gaat, zodat de kinderen daarvan profiteren? Of wil je vooral meer rust vinden in hoe de situatie nu is? Dan is deze training iets voor jou. Datum: zondag 21 november en zondag 12 december 2021Meer info en aanmelden.