Nieuwe wandelactiviteit en cursus zelfverdediging bij Feniks

Bij Feniks starten binnenkort weer nieuwe cursussen en activiteiten (voor vrouwen). Zo start op 23 mei onze nieuwe wandelactiviteit en bieden we vanaf nu ook een cursus zelfverdediging aan. Die laatste start wanneer we voldoende aanmeldingen binnen hebben. Hieronder meer informatie.

Samen wandelen (in het groen van) de stad

Wil jij ook graag (meer) bewegen, maar heb je geen zin om dat alleen te doen? Sluit je dan aan bij de wekelijkse wandelgroep van Feniks! Hierbij staat het samen wandelen met andere vrouwen centraal.

Wandelen is goed voor de conditie, goed voor hart- en bloedvaten, het verlaagt het risico op diabetes, verbetert de nachtrust, werkt ontspannend, enzovoorts. Het uiteindelijke doel van deze wandelgroep is dat we samen de Tilburg Ten Miles Wandeltocht lopen op zaterdag 23 september 2023!

Iedere dinsdagochtend vertrekken we om 10.00 uur onder begeleiding van onze collega Emine. Na een korte warming up gaan we van start en loop je de afstand die het beste bij jou past. Is de Tilburgse Ten Miles net een stapje te ver voor je? Dan kun je je ook aanmelden voor een wandelactiviteit voor kortere afstanden. Hier komen we uit bij een kennismakingsgesprek.

De route is iedere keer anders! Je leert de juiste looptechniek aan, waardoor blessures worden voorkomen en je conditie en uithoudingsvermogen worden verbeterd. Het is gezellig omdat we het samen doen! We starten op dinsdag 23 mei. Deelname is gratis. Klik hier voor meer info en aanmelden.

Cursus zelfverdediging

Wil jij effectief kunnen reageren in bedreigende situaties? Dan is de cursus zelfverdediging iets voor jou. In drie lessen leer je handige technieken waardoor je leert jezelf beter te verweren. Je krijgt les van een ervaren zelfverdedigingscoach (v) met een achtergrond in karate, taekwondo, jiu jitsu en krav maga.

De cursus is aangepast op je eigen kracht en mogelijkheden. Dus ook als je lichamelijke klachten hebt, kun je technieken leren waarmee je jezelf kan beschermen. Doordat je voor jezelf leert opkomen, vergroot je je zelfvertrouwen en gevoel van veiligheid, waardoor je met meer zin en energie naar buiten durft te gaan.

Klik hier voor meer info en aanmelden.

En kijk hier voor de rest van ons actuele aanbod.

Deel dit bericht